De fotograaf achter de lens...

 

Hoi, ik ben John Ouwens.

Eind jaren zestig ben ik in het Rotterdamse geboren en na enige omzwervingen ben ik sinds 2020 beland in Kinderdijk, een heerlijk dorp in de Alblasserwaard, bekend van de molens en het uitgestrekte polderlandschap.

Ongeveer 30 jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de periode van regelmatig met knikkende knieën met je volgeschoten rolletje naar de ontwikkelcentrale om te kijken welke resultaten er waren geschoten (om vervolgens toch wel weer trots te zijn op het resultaat).

Ongeveer 7,5 jaar later heb ik de camera om diverse redenen weggedaan, maar het bleef altijd wel kriebelen...

Rond 2000 heb ik weer een camera aangeschaft, een digitale, niet te duur, om te kijken of het echt nog zo leuk zou zijn. En inderdaad ben ik nog steeds erg enthousiast en leergierig.


Door er veel over te lezen, workshops te volgen, maar het vooral veel te doen ben ik een echte autodidact, zoals men dat noemt.

Een amateurfotograaf, die niet snel tevreden is over zijn eigen werk en altijd wel kritisch is over zijn eigen werk.

Meerdere vormen van fotografie trekken me: de stad in, het platte land op, macro, luchtvaart....

Heel soms doe ik ook portretfotografie en andere foto-opdrachten, alhoewel ik hiervoor niet veel tijd heb. Omdat ik geen eigen studio beschikbaar heb, maar wel over alle materialen beschik, maak ik deze foto's bij de klanten thuis of op kantoor/bedrijf.

Leuk dat u de tijd hebt genomen om een kijkje op mijn site te nemen. Ik hoop u vaker terug te zien!

 

FJOOTO.nl

Nierdonatie bij leven

In december 2016 heb ik 1 van mijn nieren mogen doneren, mocht je hier ook mee bezig zijn kijk dan op onderstaande website voor meer informatie hierover.

Maar je mag mij ook altijd een berichtje sturen als je hier een vraag over hebt.

 

 

 

© 2016 - 2024 FJOOTO.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel