Canvas met een frame van 2 centimeter

De foto op canvas met een framedikte van 2 centimeter, past in iedere ruimte en is iets subtieler dan het frame van 4 centimeter dik.

Bij de keuze voor Canvas dient er wel rekening mee worden te gehouden dat een deel van de foto op de zijkant van het frame zal terecht komen!

* * *

Canvas met een frame van 4 centimeter

Bij de 4 centimeter variant hangt het doek iets verder van de muur, waardoor het doek een meer ruimtelijk effect krijgt. Het dikkere frame geeft de canvas meer 'body' en de foto wordt een echte blikvanger! Dit frame wordt voornamelijk gebruikt bij de wat grotere formaten.

Bij de keuze voor Canvas dient er wel rekening mee worden te gehouden dat een deel van de foto op de zijkant van het frame zal terecht komen!

* * *

 

Fotoprint (Kleur)

Fuji Digital Professional DP II Lustre fotopapier

 • Zeer fijne oppervlaktestructuur en daarom erg geschikt om in te lijsten achter niet-ontspiegeld glas
 • Weinig gevoelig voor vingerafdrukken, stof en krassen
 • Het zijdeachtige geeft de fotoafdruk een schilderachtig effect
 • Lustre wordt ook wel ‘zijdeglans’ of ‘mat’ genoemd

 

Fotoprint (Zwart/Wit)

ILFORD Inktjet zwart-wit Lustre fotopapier

 • Vier tinten grijze inkt
 • Uiterst nauwkeurige kleuren
 • Mooie dichtheid in licht en donkere details
 • Lustre wordt ook wel 'zijdeglans' of 'mat' genoemd 

 

* * *

Dibond (ook wel alu-dibond)

Dit is een 3 mm sterke alu-dibondplaat

Hierbij kan je kiezen tussen een witte ondergrond of een geborstelde grijze (alu) ondergrond.
Een foto op dibond bestaat uit drie verschillende lagen. De onderkant is van aluminium, daarna volgt een harde zwarte kunststoflaag en tot slot nogmaals een laag van aluminium (wit of geborsteld). Op deze laatste laag wordt de foto geprint. Een fotoproduct dat dus van stevig materiaal is.

Foto op aluminium met witte achtergrond

 • Heldere weergave van je foto;
 • Witte ondergrond;
 • Gladde ondergrond;
 • Geen structuur zichtbaar door de foto.

Foto's worden vaak op een witte ondergrond afgedrukt. Een witte ondergrond wordt gebruikt bij papier, canvas en veel meer printvarianten. Normaal gesproken (er zijn uitzonderingen) hebben printers namelijk geen witte inkten. Witte inkten hebben de eigenschap om snel uit te drogen. Dit is de voornaamste reden om op een witte ondergrond te printen. Al het wit in een foto wordt uit de ondergrond gehaald.

De belangrijkste kenmerken van een foto op aluminium met een witte ondergrond zijn dat het zorgt voor een heldere weergave van je foto en dat er geen structuur zichtbaar is op de foto. Bij een foto op aluminium zorgt een witte ondergrond voor heldere kleuren. Het aluminium wordt super glad en strak.

Foto op aluminium geborsteld

 • Aluminiumstructuur door je foto (butlerlook/RVSlook);
 • Aluminium ondergrond;
 • Ruwe ondergrond ;
 • Duidelijke structuur zichtbaar door de foto.

Als je de stoere structuur van het aluminium door je foto wilt blijven zien, kies je voor de geborstelde (grijze) ondergrond. Overal waar normaal wit in de foto zit, zie je bij de keuze voor een foto op aluminium geborsteld de echte aluminiumkleur en structuur.

De mooiste kenmerken van een foto op aluminium met geborstelde achtergrond zijn dat deze niet glad is, maar een ruw en levendig effect aan je foto geeft. De structuur is niet alleen zichtbaar, maar je kunt deze ook voelen. Afhankelijk van hoe het zonlicht op de foto schijnt, is de foto op een andere manier zichtbaar. Je foto krijgt een stoer en ruw effect.

Alle Dibond voor aan de wand worden geleverd incl. een ophangsysteem

* * *

Xpozer

De unieke combinatie van het Xpozer foto-folie en het gepatenteerde Xpozer span- en ophangsysteem zorgt voor een superstrakke presentatie van de foto aan de muur. Geen lijst, omgeslagen randen of spiegelingen. U krijgt 100% foto aan uw muur, waarbij alle aandacht op de foto gevestigd is.

* * *

Onze souvenirs worden gemaakt van Dibond (ook wel alu-dibond)

Dit is een 3 mm sterke alu-dibondplaat

En dan de variant met een geborstelde grijze (alu) ondergrond.
Een foto op dibond bestaat uit drie verschillende lagen. De onderkant is van aluminium, daarna volgt een harde zwarte kunststoflaag en tot slot nogmaals een laag van geborsteld aluminium. Op deze laatste laag wordt de foto geprint. Een fotoproduct dat dus van stevig materiaal is en geleverd wordt met een mooi acryl standaardje.

De formaten zijn afhankelijk van de verhouding van de foto: 10x10cm, 15x10cm, 20x10cm of 30x10cm 

 

Dit is slechts een selectie van de materialen waarop we kunnen leveren!

Uw keuze zit hier niet bij?

Neem dan contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

*CONTACT*

 

 

Nierdonatie bij leven

In december 2016 heb ik 1 van mijn nieren mogen doneren, mocht je hier ook mee bezig zijn kijk dan op onderstaande website voor meer informatie hierover.

Maar je mag mij ook altijd een berichtje sturen als je hier een vraag over hebt.

 

 

 

© 2016 - 2022 FJOOTO.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel